Loonstein Advocaten advies van een joodse advocaat in Amsterdam;
Woord en daadkracht

Steunpilaar en advocaat in Nederlands en Joods recht

Een geschil tussen twee organisaties, een organisatie en een persoon of twee personen. Het gevoel is anders, maar de prioriteit is hetzelfde. Elke zaak is er een van mensen. Daarom staat Advocatenkantoor Loonstein u daadkrachtig met hart en ziel bij.
 

Civiel recht

Als burgers of organisaties onderling juridische problemen hebben, spreken we over civiel recht. Dit wordt ook wel het burgerlijk recht en privaatrecht genoemd. De regels van het civiele recht staan voornamelijk in het Burgerlijk Wetboek (BW). Het overgrote deel van de procedures die door Advocatenkantoor Loonstein wordt gevoerd betreffen het civiele recht. Prof. mr. H. Loonstein kreeg van een rechter in Amsterdam de bijnaam ‘het loslopende burgerlijk wetboek’. Heeft u een geschil met betrekking tot een contract of overeenkomst, het incassorecht, het handelsrecht of andere gebieden van het civiele recht? Prof. mr. H. Loonstein staat u bij. Lees meer over bekende civiele zaken die prof. mr. H. Loonstein op dit moment voert en over cliënten die hij in het verleden heeft bijgestaan.

Personen- en familierecht

Toewijding aan personen- en familiezaken. Prof. mr. H. Loonstein weet al ruim 35 jaar haarscherp de juiste strategie te kiezen, die aansluit bij de betrokken personen en het soort zaak. Ons kantoor voert jaarlijks tientallen procedures die betrekking hebben op onder meer echtscheidingen, omgangsregelingen en alimentatie. Daarnaast schrijft prof. mr. H. Loonstein regelmatig artikelen voor het Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht.

Strafrecht

Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Dan kunt u rekenen op onze steun. We verdedigen cliënten in strafrechtzaken. Aangezien prof. mr. H. Loonstein vier talen spreekt, Nederlands, Engels, Hebreeuws (Ivriet) en Duits, bemiddelen we ook veel buitenlandse cliënten. Lees meer over bekende strafzaken die prof. mr. H. Loonstein op dit moment voert en over cliënten die hij in het verleden heeft bijgestaan.

Joods recht

Onze mensen voeren (arbitrage)procedures bij Rabbinale colleges en rechtbanken in zowel Nederland als Israël. Bent u op zoek naar rechtsbijstand voor een ‘get’ (Joodse echtscheiding), ook dan kunt u terecht bij Advocatenkantoor Loonstein in Amsterdam. Door onze eigen achtergrond en kennis van de Nederlandse, Israëlische en Joodse wet weet u zeker dat u gehoord wordt.

Juridisch advies nodig?
Stel uw vraag
Juridisch advies nodig?
Stel uw vraag